Ai dreptul de A Alege ! Foloseste-l !

Ai orice drept in a alege , de a permite si de a accepta dar si in a respinge , in a anula si in a nega , orice tu simti din propriile criterii de evaluare a propriilor tale sisteme , pentru ca in sine esti dotat cu tot ceea ce este natural in a utiliza si folosi propriul tau discernamant , propria ta cauza existentiala ca fiinta suverana a propriei tale vieti . Esti o fiinta libera si printr-o observare atenta , alegerea este doar a ta in orice .
Daca revii asupra sistemului tau de credinte , asupra tuturor sistemelor cu care te-ai identificat , gasesti cauzele tuturor evenimentelor si situatiilor petrecute in viata ta .
Cand ai declansat procesul autovindecarii tale , tot sistemul de referinta vechi se schimba , desi ai crede ca nu te mai vindeci niciodata , vindecarea are loc in profunzime , scotand la lumina toate cauzele si de aici fac parte ( procesul evolutiei proprii bazat eronat pe fundamentul iluziilor tipare , programe , perpetuarea intr-un ciclu general de baze si ideologii carora le-ai dat credibilitate si le-ai atras in structuri fara o intelegere spirituala dar a caror intelegere iti este data sa o traiesti pe propria ta piele ca sa o poti integra fara judecati si de aici se pot aprofunda foarte multe mergand de la cea mai mica forma de gand pana la cuvantul rostit cu forta … da asa este , dar oare chiar asa este ? intreaba universul tau inalt interior , iar de aici curg toate ) si toate acestea trebuiesc vindecate . Cand spunem trebuiesc vindecate , ne gandim ca nu trebuie sa mai doara , ca nu trebuie sa se mai repete , ca nu trebuiesc reintalnite , dar uitam ca avand un mesaj toate acestea ne indemna la o mare intrebare : de ce nu se vindeca , doar am lucrat spre vindecarea lor , ce se intampla de fapt ? …se intampla ca e doar o vindecare de suprafata , ca de fapt in structuri intelegerea nu exista , de ce s-au intamplat ? oare am invatat procesul si mesajul ce mi-a fost transmis de suflet ? Cand mesajul a fost inteles si integrat , situatiile nu se mai repeta iar durerea dispare , indiferent de localizarea ei , desi forma exista , ea nu mai afecteaza nimic , se stopeaza si inceteaza sa mai evolueze si sa mai existe .
Cauzele sunt multiple iar totul se trateaza holistic .
Mergand spre centrul acestui mesaj , legat de alegere , va sugerez daca alegeti , sa patrundeti adanc in interior si sa va reevaluati cu sinceritate , discernamant , claritate , si o adanca observare , toata viata intr-o clipa . Veti vedea ca tot ce s-a intamplat in fiecare moment are acceptul vostru in manifestare si la care ati participat direct prin fie o aprobare tacita , sau un direct da , sau pur si simplu prin neimplicare , adica prin ignoranta . Este doar o relatare constatare si studiu de caz , a tuturor lucrurilor care se intampla , pe care le observam fara sa le judecam si nici sa ne aducem noua insine o judecata si o invinuire sau orice forma de culpa , doar prin expunere ne deschidem constiinta spre a vedea si a alege din nou constienti de sinele divin din noi .
Prin sinele divin si constienti de el putem cu adevarat sa facem alegeri marete , cum ar fi de exemplu : neidentificarea cu programele de frica ale maselor vibratorii sub care sunt tinute toate in control si iesirea pur si simplu prin maretia a ceea ce suntem din toate acestea , devenind constienti ce acceptam sa traim , sa manifestam , sa aducem prin noi in corpurile noastre si in viata noastra .
La fel recomandat este utilizarea puterii interioare in acceptare sau refuzare a oricaror programe , care se face prin atentia distributiva , asta nu inseamna frica atentia , ci este un instrument clar de utilizat pentru a nu fi utilizat in alte scopuri precum un bun de larg consum , pentru ca nu suntem uneltele nimanui si nici alimentatoare pentru nimeni , chiar daca suntem atat emitatori cat si receptori , generatori divini pentru scopurile pentru care ne-am incarnat , adica propria noastra evolutie spirituala care se manifesta in planuri dimensionale multiple , adica multidimensionale . Tocmai de aceea atentia mareste introspectia , si tot ce este atasat de orice corp , ca este un cordon , ca este o entitate , ca este o forma gand , sau un program trimis cu intentie dar si fara intentie , daca ceri ca acestea sa dispara prin puterea ce esti , acestea se supun si dispar , simplu prin claritatea ta si prin cererea ta de a nu mai face parte din aceste sisteme de alimentare si manipulare inconstienta datorate programelor care curg si sunt propavaduite incontinuu prin cuvintele ce ne ies din gura dar si prin gandurile ce se emit din varii emotii , empatii etc Introspectia clara va face curatenia , ca si cum atunci cand le intalnesti ai fi pus déjà intrebarea : tu ce cauti aici ? … a nu se intra in pacaleala ca acestea sunt aici pentru ca sunt ale tale sau genetic apartin neamului , si ca tu esti vindecatorul acestui neam , popor , natie , planeta etc ….
Nimeni si nimic nu te poate folosi atat timp cat nu permiti acest lucru , dar daca iti pui intrebarea … pe cine am folosit eu ? si daca constientizezi ca ai facut acest lucru vreodata in aceasta viata sau in altele oricare ar fi ele , in orice timp , spatiu si dimensiune , recomandarea este sa nu te pierzi , simplu recurge la tehnica iertarii eliberandu=te chiar tu insuti prin iertare si intregul program care a functionat si care prin propria ta vointa este timpul daca alegi sa inceteze a mai exista .
La fel si empatia , este o alegere , la ce doresti sa fii empatic , precum este si clarauditia este o alegere la tot ce vrei sa auzi , la fel este si cu clarvederea fiind o alegere la ce vrei sa vezi , la capacitatea pe care ti-o dai ca permisiune sa o experimentezi , de multe ori noi nu am vrut sa cunoastem , sa vedem si sa auzim , nu am vrut sa participam , iar cand noi nu am vrut sa ne folosim calitatile si capacitatile extrasenzoriale pentru ca nu am avut o educatie in acest sens , in momentul in care ele s-au manifestat am considerat cu totii ca acestea sunt paranormale , dar exact acestea sunt parte integranta din normalitatea a ceea ce suntem , iar ceea ce refuzam sa fim prin anularea lor ne-a adus aici … inconstienta ne-a apartinut , ne-a fost servita si am fost de acord cu ea din varii motive mai putin aprofundate de noi , dar marii nostril intelepti au aprofundat-o si au fost numiti filozofi , am fost comozi si nepasatori , iar daca acum este timpul sa cerem , atunci cred io mai mult decat oricand este ca sa cerem de la noi insine sa nu mai traim in ignoranta , nu doar fata de semenii nostril , dar in primul rand fata de noi .
Alegerea este a ta si este un drept inalt divin , de a te manifesta in adevaratul tau potential , de a respinge tot ce cu adevarat stii ca nu esti , nu trebuie sa integrezi tu toate umbrele tuturor pe premiza ca suntem unul , si nici intunericul nimanui , tu fii cu adevarat ceea ce esti Lumina – Unul !
Deci meditatie plina de discernamant curatand din structuri tot ce nu este lumina , binecuvantand totul ca si cum nu iti mai serveste , iar cand tu te observi si ceri cu fermitate ca orice intuneric sa paraseasca corpurile tale si tot sistemul tau , casa ta , tara ta , planeta ta , atunci aceasta asa trebuie sa se faca , pentru ca intunericul se subordoneaza Luminii adica Lui Dumnezeu , ori tu esti cuvantul Lui , fiul , fiica Sa , deci curaj si demnitate , lucrarea continua pe toate nivelele cu noi cu toti , si aceasta se face prin vointa fiecaruia si participarea implicarea directa folosind cu intelepciune propria ta putere in viata ta si existenta ta !
Faca-se Voia Ta !
Infinita iubire si lumina tuturor , pace si binecuvantare divina cu noi toti ! ❤
Amin !

Reclame
Explore posts in the same categories: Iubire si Lumina

6 comentarii pe “Ai dreptul de A Alege ! Foloseste-l !”

  1. Nelly Says:

    Multumesc!
    Te iubesc!

  2. Carmen Says:

    Un mesaj extrem de profund! Ma bucur ca l-am găsit și citit!
    Namaste!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: